Egy árulás háttere

Értékelés:
(0 szavazat)

csaba

  Csoda történt. Valaki kibeszélt a Bilderberg-csoport eddig szupertitkos tárgyalásairól. Az esetnek két érdekes oldala is van. Egyik nyilvánvaló, az ugyanis, hogy micsoda antidemokratikus akciót követett el az unió alelnöknője, tárgyalási engedély nélkül, magán emberként képviselte az uniót, illetve hogy ilyen esetben kötelező lett volna beszámolót írnia az elnökség számára. Úgy tudjuk, ez nem történt meg. A dolognak ez az oldala annyira jogellenes és antidemokratikus, hogy reméljük, ebből nem tud veszteség nélkül legádázabb ellenségünk kifarolni.

  A másik kérdés, hogy ki volt az, aki elkövette az árulást, és miért. Ez már nagyon izgalmas. Nekem csak két lehetőség jut eszembe, mind a kettő pikáns. Azzal dobták be a köztudatba az árulást, hogy egy olasz volt az, aki tájékoztatást adott. Ezután csak annyi biztos, hogy nem olasz az illető.

  Sokkal logikusabbnak találom, hogy az MSZP kíván leszámolni az ellenfelekkel. Jól megfigyelhető, hogy Gyurcsányról nap mint nap közölnek valamit, ami teljesen lehetetlenné teszi további agitációit a baloldalon. Egyelőre Bajnai komolyabb ellenfél, igaz, ludas Bajnaival már a jobboldal leszámolt, de az még nem zárja ki azt, hogy ő és a kendermagosok ne szalámizzák föl a baloldal csekélyke táborát. Ez logikus önmagában is, de ehhez kizárt, hogy Mesterházynak elegendő kapcsolata lett volna a Bilderberg-csoporthoz. Igen ám, de Ron Werbernek van, közvetlenül is, és az izraeli titkosszolgálatokon keresztül közvetve is. A csatorna tehát, teljes bizonyossággal kimondható, hogy működik, a cél is teljesen logikus. Mikszáthtal elmondhatjuk: „Bajnai úr, sajnos azt a hajót, melyen az ön gabonája van, el kell süllyesztenünk.” Majdnem biztos, el is süllyesztették.

  A másik lehetőség, és szerintem ez a valószínűbb, hogy az egyik olyan amerikai magyar lehetett, aki tagja a Bilderberg-csoportnak, és akinek igen sok pénzét nyelte el eddig Bajnai és a Haza és Haladás. Oka pedig az, hogy átverve érezheti magát. Feltételezhető ugyanis, hogy Bajnai és a háta mögött álló, következetesen tévesen tájékoztató közvélemény-kutatók úgy vezették félre a magyar politikába beavatkozni óhajtó mágnást, hogy hamis adatokat adtak meg esélyeiről, persze a jó baloldali hagyomány szerint hazug módon. Az így eltorzított véleménnyel etették fejős tehenüket. A tehén megunta. Bosszút állt. Szokatlan módon beszélt egy keveset Bajnairól és aljas „barátnőjéről”, persze mint olasz hírforrás.
  Ez is tökéletesen beleilleszkedik a sukorós, hajdú-bétes baloldali környezetbe: levétel, hazugság, félrevezetés. Aki erre azt mondja, lehetetlen, az nem ismeri igazán a bűnszövetkezetbe tömörülő szoclib oldal aljasságát. Pedig erről sokat elmond az az ominózus beszéd, melyet Reding biztos elmondott. Demokratikus módon csökkenteni kívánja a törvényes magyar választások legitimitását. Ez aztán az igazi antidemokrácia, de tudjuk jól, a magyar ellenzék is demokratikusnak címkézi magát, miközben míg hatalomban volt, lopott, csalt és gumilövedékezett. Az sem csoda, hogy Reding is azt hiszi, hogy ő egy demokratikusan gondolkozó európai vezető, csak azt nem tudja, minket nem könnyű félrevezetni, mert mi átéltük már az önmagát szintén demokratikusnak címkéző Rákosi- és Kádár-rendszert.
  Reding minket, magyarokat nem tudott megalázni, sőt felemelt, viszont megalázta magát és az uniót. Ha az unió ezt elnézi neki, akkor elmondható, hogy ez a képződmény sem más, mint a korszellemnek megfelelően újjászervezett „rabló sereg”, melyhez hasonlóak már sereglettek legalább tíz évszázadon keresztül Európa főútjain: a Kelet-Európát évszázadokon keresztül támadó német lovagrendek, a Metternich-féle Szent Szövetség, az antant vagy Hitler harckocsijai. Minta van bőven, csak most békésnek tüntetik föl magukat. Ebben az új „Szent Szövetségben” az a bizniszük, hogy a szövetkezők megbékéltek, nem költenek milliárdokat egymás elleni harcaikra, cserébe megállapodtak, hogy a volt keleti blokk gyarmatosításából mindenki részesülni fog. Újra felosztják Közép- és Dél-Európát. Ugyanis Európa nagy országai elveszítették gyarmataikat a múlt század közepén, pont akkor, amikor az unió csírája megfogant. Valami másról kellett gondoskodni a Szovjetunió elleni győztes háború utáni szabad rablás biztosítására.
  Ha pedig így van, akkor különösen fontos bent maradni ebben a demokratikusnak csak nehezen nevezhető szövetségben is, mert kilépésünk esetén kegyetlen dühükben képesek lennének Magyarország megmaradt csonka részét is felosztani. Trianonhoz sem volt joguk, csak a történelmi jogfolytonosság ellenében jogot formáltak maguknak. Belülről viszont most van lehetőségünk a védekezésre.
  És a bankadókkal, a devizahitelesek megsegítésével, a nagy rezsicsökkentéssel, mint mintával a többi, kirablásra ítélt szegény országot is felébresztve, szépen lassan verjük tovább a szögeket a mohó gyarmatosító pénzhatalom koporsójába hasonlóan, mint tettük ’56-ban a kommunizmus koporsójával, az antifasiszta és partizán akaratba, mely szerint sohasem lett volna egyesíthető Németország. Aztán reméljük, ezeknek a szegény országoknak a népei is felébrednek, és most is kézbe veszik a magyar kalapácsot, mint hajdan Dubcek és a Walesa vezette Szolidaritás! Remélem, 2014-ben megtörténik. Ez lesz az igazi Együtt 2014.


Vödrös Csaba

Olvasás: 13267 alkalommal
Vödrös Csaba

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Legfrissebbek a szerzőtől: Vödrös Csaba

Szelestey László „égi” betyár lett

Idén töltötte be hetvenedik évét. Márciusban még a kórházi ágyról „szökött meg”, hogy előadást tartson a Magyar Műveltség Könyvtára rendezvényen. Ekkor már a gyomorműtéte előtt álló híres néprajzkutató, művészettörténész ebben az előadásában így vallott: „Olyan időket élünk: ha nem találjuk meg sürgősen egymást, nem lesz jövőnk!”
Betyárbarátsággal kötődtünk egymáshoz. Most pénteki elmenetele megerősítette bennem, hogy csak eszköz voltam élete utolsó napjáig, hogy tudatosabban készüljön fel az öröklétre.

Dr. Eőry Ajándok